Tuinconcept Peter werd opgericht op 23 augustus 2011. Het bedrijf is jong, maar vooral dynamisch en creatief. Ook op het gebied van kennis staat het bedrijf sterk door onder meer de hogeschoolopleiding en de bijhorende stages. Verder is het bedrijf ook een partnership aangegaan met een tuinaanlegger met meer dan 17 jaar ervaring op terrein, en tevens gerechtsexpert. Dit creëert een uitstekende balans tussen creativiteit en een perfecte uitvoering.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst vinden wij het zeer belangrijk dat het plan volledig naar de wensen van de klant ontworpen wordt. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat we de klant niet durven verrassen met enkele nieuwe trends of praktisch advies. Daarom wordt er zoveel samengekomen als vereist is om tot het ideale plan te komen. Alle plannen worden in 3D uitgevoerd zodat U zich een zo goed mogelijk beeld kan vormen van uw toekomstige tuin. Daarnaast krijgt U van dit plan een aantal aanzichten uitgeprint samen met de offerte. Deze offerte is netjes opgedeeld in alle aspecten van de ontworpen tuin. Zo krijgt U een mooi beeld over welk element in de tuin hoeveel kost.
Doordat we een jong bedrijf zijn beschikken we ook over de nieuwste machines en technieken. Dit laat ons toe om zeer precies de materialen te verwerken met een mooie afwerking als gevolg.
Uiteraard kan U ook bij ons terecht voor onderhoud of nazorg van een project. Wenst U hiervoor een prijsofferte, contacteer ons dan vrijblijvend via het contactformulier. Wij zullen dan contact opnemen met U om de werken eens te bezichtigen en vervolgens een prijs op te stellen.

Wat is ons doel?

Gezien er in de samenleving al genoeg stress aanwezig is, willen wij vooral een oase creëren waar we de drukte even kunnen ontlopen. Hierbij kunnen we het zowel over heel strakke als heel knusse tuinen hebben, rust betekent immers voor ieder wat anders. Het doel van Tuinconcept Peter bestaat er dan ook in zoveel als mogelijk aan te voelen waar de klant naartoe wil en dit om te zetten in een kwalitatieve uitvoering. Hierbij willen wij de klant in alle facetten ondersteunen door te zorgen dat er voor elk project rond het huis slechts één aanspreekpunt nodig is. Dit is mogelijk aangezien we de kennis hebben voor zowel vijvers, houten constructies, beplantingen als verhardingen. Indien er werken dienen te gebeuren die buiten ons spectrum vallen, dan laten wij deze in onderaanneming uitvoeren. Dit maakt dat ook voor de garantie wij U voor de volledige tuin kunnen vertegenwoordigen.